Redovna sjednica Skupštine SSŠ-a i promocija Sportskog godišnjaka za 2016. godinu

Splitski savez športova je dana 27.04.2017. godine u svečanom salonu ŠC Gripe održao promociju trećeg izdanja Sportskog godišnjaka i redovnu sjednicu Skupštine. Promotori Sportskog godišnjaka bili su: doajen sportskog novinarstva Mijo Grabovac, Ivan Veštić predsjednik Splitskog saveza športova i glavni urednik Jurica Gizdić.

Opširnije...

Isplate financijskih sredstava za natjecanja klubova pojedinačnih i ekipnih sportova

Temeljem pozajmice odobrene od strane HNK HAJDUK klubovima će se doznačiti financijska sredstva za natjecanja kako bi se premostilo razdoblje do usvajanja Odluke o privremenom financiranju proračuna Grada Splita i/ili usvajanja proračuna Grada Splita za 2017.

Opširnije...

Promocija Sportskog godišnjaka za 2016.

Promocija Sportskog godišnjaka za 2016. godinu održat će se uoči redovne sjednice Skupštine SSŠ-a 27.4.2017. (četvrtak) u Svečanom salonu SC GRIPE (prizemlje) s početkom u 18 sati.

Opširnije...

Splitske judašice ostvarile sjajne rezultate na Europskom prvenstvu u judu u Varšavi

Europsko prvenstvo u judu koje je održano u Varšavi (Poljska) od 20. do 23. travnja 2017. godine splitske judašice ostvraile su sjajne rezultate. Barbara Matić, članica Judo kluba „Pujanke" osvajanjem trećeg mjesta postala je prva hrvatska judašica koja ima dvije europske medalje.

Opširnije...

Poziv za sjednicu Skupštine SSŠ-a

Redovna sjednica Skupštine Splitskog saveza športova zakazana je za četvrtak, 27.4.2017. godine. Sjednica će se održati u Svečanom salonu Športskog centra "Gripe" (Osječka 11) s početkom u 18:00 sati.

Opširnije...

Sporazum SSŠ-a i Hajduka

HNK Hajduk i Splitski savez sportova su u srijedu, 19.4.2017. na Poljudu predstavili medijima sporazum po kojem će HAJDUK posuditi 1,5 milijun kuna splitskom sportu kako bi se premostilo razdoblje privremenog financiranja odnosno razdoblje do usvajanja konačnog proračuna Grada za 2017.g.

Opširnije...

Nalazite se ovdje: Home Novosti