Uspjeh mladih Splićana na Svjetskom juniorskom prvenstvu u savateu

Trojica mladih Splićana iz Pit Bulla osvojila su medalje na Svjetskom juniorskom prvenstvu u savateu, od čega čak 2 zlatne.

Opširnije...

Predavanje: prevencija ozljeda u sportu

U organizaciji Splitskog saveza športova u suradnji sa dr. med. Oliverom Kosovićem i doc. dr. sc. Mladenom Marinovićem u prostorima Kineziološkog fakulteta u Splitu održano je stručno predavanje na temu prevencije ozljeda u sportu podijeljeno u tri teme:

Opširnije...

16. Olimpijski festival dječjih vrtića

U organizaciji Splitskog saveza športova i Saveza školskih sportskih društava, pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora i Grada Splita, održan je 16. Olimpijski festival dječjih vrtića na kojem se u Parku mladeži okupilo preko 450 natjecatelja, predškolaca iz 12 vrtića. Svaki vrtić imao je 40 natjecatelja koji su se natjecali u pet disciplina (trčanje, štafeta, skok u dalj, bacanje loptice u dalj i mali nogomet).

Opširnije...

Splitski savez sportova kao partner Policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj organizirao multimedijski kutak pod nazivom „Zajedno protiv govora mržnje“

MUP Republike Hrvatske pokrenuo je projekt na nacionalnoj razini pod nazivom „Zajedno protiv govora mržnje". Cilj akcije je putem prezentacije pozitivne međunarodne prakse kroz različite modele suradnje pomoći što uspješnijoj prevenciji svih oblika rizičnog ponašanja i ovisnosti među mladima.

Opširnije...

16. olimpijski festival dječjih vrtića

Olimpijski festival dječjih vrtića manifestacija je njegovanja vrijednosti olimpizma kod najmlađih članova našeg društva. Učeći ih prijateljstvu, razumijevanju različitosti, natjecanju u fair-play ozračju, ovaj danas tradicionalni Festival olimpizma provodi se više od deset godina i u suradnji sa sportskim zajednicama.

Opširnije...

Splitski savez sportova kao partner Policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj sudjeluje u akciji pod nazivom „Zajedno protiv govora mržnje“

MUP Republike Hrvatske pokrenuo je projekt na nacionalnoj razini pod nazivom „Zajedno protiv govora mržnje". Clij akcije je putem prezentacije pozitivne međunarodne prakse i kroz različite modele suradnje pomoći što uspješnijoj prevenciji svih oblika rizičnog ponašanja i ovisnosti među mladima.

Opširnije...

Nalazite se ovdje: Home Novosti