Novi Postovi

 Str: [1] 2
1
TEMA: Rješavanje statusa objekata koji primarno nisu namijenjeni sportskoj aktivnosti, a iznajmljeni su sportskoj udruzi za sportsku djelatnost
Primjer: Streličarski klub Dalmacija uzeo je u zakup poslovni prostor na adresi Poljička cesta 23, Split u vlasništvu Grada Splita čija je primarna namjena atomsko sklonište. Temeljem tumačenja Centralnog ureda Porezne uprave RH u predmetu oslobađanja od plaćanja PDV-a na najam unajmljenog objekta za sportsku aktivnost, a u skladu sa člankom 18. Zakona o sportu davatelj predmetnog skloništa u najam za sportsku aktivnost dužan je poštivati Zakon o sportu i u najam dati prostor koji udovoljava uvjetima propisanim za sportske građevine te se u tom smislu predmetno sklonište smatra sportskom građevinom. 
2
Prijedlog teksta vizije:

Split kao grad u kojem su sport i tjelesna aktivnost zdravstveno koristan i dostupan segment života svih njegovih građana i posjetitelja, a sportski rezultat nije isključivi cilj već posljedica sustavnog i stručnog rada te razvijene sportske infrastrukture.

3
Misija je kroz provedbu Strategije razvoja sporta grada Splita osigurati adekvatne i pristupacne objekte i strucne kadrove koji ce omoguciti dugorocni i odrzivi razvoj vrhunskih cujucih, vrhunskih gluhih sportasa i vrhunskih sportasa s invaliditetom kao i skolskih i studentskih sportskih aktivnosti.
4
Prijedlog Vizije:
Split kao grad vrhunskih sportaša s vrhunskim uvjetima za bavljenje sportom, rekreacijom, školskim sportom i sportom osoba s invaliditetom.
5
Zaključci sa Radionica održanih 18.travnja 2017. u Splitu i Zadru na kojima su sudionici radionica iznijeli su svoje viđenje športa u tri tematske cjeline - prednosti i nedostaci, gdje želimo dospjeti i kako to ostvariti, u tri područja športa - natjecateljski šport, šport u sustavu obrazovanja i rekreacija. Pozivaju se svi koji smatraju da zaključke treba dopuniti specifičnostima grada Splita da putem foruma dostave svoje prijedloge.
6
Obrazac Cilj, prioriteti, pokazetelji i sl.
7
Prijedlog Vizije, Misije, Cilja i Obuhvata
9
Akcijski plan izrade strategije
10
O nama / Osnovne informacije
« Zadnji post od Tonći Smoje u Listopad 01, 2018, 12:42:11 poslijepodne »
Na ovome topicu možete pronaći razne podatke vezane uz izradu strategije.

Prezentacija

Radni Prijedlog mogućeg teksta Vizije i generalnog Sporta grada Splita kao poticaj za raspravu

Vizija (prijedlozi):

Split  kao grad  vrhunskih sportaša  u kojem je sport i tjelesna aktivnost korisna za zdravlje način života svih njegovih građana

ili

Split kao Grad u kojem je je sport i tjelesna aktivnost korisna za zdravlje način života svih njegovih građana, a sportski rezulat nije isključivi cilj već posljedica sustavnog i stručnog rada.

ili

...

Generalni cilj

Unaprjeđenje sustava sporta i tjelesnih aktivnosti korisnih za zdravlje u Gradu Splitu
 Str: [1] 2