Splitski savez sportova kao partner Policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj sudjeluje u akciji pod nazivom „Zajedno protiv govora mržnje“

MUP Republike Hrvatske pokrenuo je projekt na nacionalnoj razini pod nazivom „Zajedno protiv govora mržnje". Clij akcije je putem prezentacije pozitivne međunarodne prakse i kroz različite modele suradnje pomoći što uspješnijoj prevenciji svih oblika rizičnog ponašanja i ovisnosti među mladima.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska obratila se Splitskom savezu športova za pomoć oko organizacije ove manifestacije u Splitu koja je u prvoj fazi projektne aktivnosti podijeljena u 3 modula: interaktivne radionice za srednjoškolce, multimedijalni kutak i ciljano sportsko natjecanje djece i mladih.

Dana 30.5.2017. (utorak) u svečanom salonu Sportskog centra gripe (prizemlje) u 12,30 sati održat će se multimedijalni kutak: „Stani pred kameru/mikrofon i pošalji poruku" – uz sudjelovanje predstavnika svih segmenata društva, pretežito iz sporta, a u maloj dvorani u 13,30 sati nogometna utakmica u okviru programa „Ja sam za fair play" - sportsko natjecanje mladih uz isticanje poruke tolerancije i sposobnosti sportaša da bude primjeren u poštivanju protivnika kod pobjede i poraza.

Pozivamo klubove da se odazovu na ovu hvalevrijednu akciju.

RSS

Nalazite se ovdje: Home Novosti Splitski savez sportova kao partner Policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj sudjeluje u akciji pod nazivom „Zajedno protiv govora mržnje“