VAŽNA OBAVIJEST KLUBOVIMA: Mjere Vlade RH za očuvanje radnih mjesta u sportu – prijave klubova

Poštovani članovi SSŠ-a.

Središnji državni ured za šport podnio je inicijativu Vladi Republike Hrvatske da se u okviru mjera za spašavanje i očuvanje radnih mjesta u gospodarstvu uključi i sportska djelatnost, kako bi sportski klubovi mogli nastaviti funkcionirati.
Središnji državni ured za šport će zajedno s Hrvatskim olimpijskim odborom i ostalim krovnim sportskim institucijama izraditi protokol i mjere za pomoć sportskim klubovima. Stoga Vas zbog HITNOSTI molimo da nam odmah, a najkasnije do ponedjeljka, 30. ožujka do 10 sati pošaljete sljedeće podatke:

  • Popis svih osoba koje su u radnom odnosu u klubu, a koje niste prijavili u Javnim potrebama u sportu za 2020. (jer te podatke već imamo). Pri tome se misli na ostale trenere, tajnike, domare, osobe na održavanju terena te drugo osoblje s kojima imate zaključen ugovor o radu zaključeno s 1.3.2020. g.
  • Trebate navesti na koliko sati je zaključen ugovor o radu i rok trajanja ugovora Napominjemo da ćemo naknadno tražiti dostavu njihovih ugovora.

RSS

Nalazite se ovdje: Home Novosti VAŽNA OBAVIJEST KLUBOVIMA: Mjere Vlade RH za očuvanje radnih mjesta u sportu – prijave klubova