Splitski savez športova upriličio primanje za najbolje sportaše Hrvatske

Splitski savez športova pozvao je na prigodno druženje splitske sportaše koje su Hrvatski olimpijski odbor odnosno Sportske novosti proglasili za najuspješnije u protekloj 2020. godini želeći im tako odati priznanje i zahvalnost na trudu i radu koji je u konačnici rezultirao ovim vrijednim nagradama.

Nagrađeni sportaši od strane Hrvatskog olimpijskog odbora su Matea Jelić (Taekwondo klub Marjan) i Karla Prodan (Judo klub Pujanke), jedriličar Tonči Stipanović (Jedriličarski klub Mornar) te trener Jozo Jakelić (Jedriličarski klub Mornar), a od strane Sportskih novosti Barbara Matić (Judo klub Pujanke).

Prigodno druženje u čast nagrađenih upriličeno je 7.1.2021. u 13 sati u Sportskom centru Gripe, a prijemu su, uz nagrađene, nazočili Andrija Polić, predsjednik Saveza, Mate Omazić, pročelnik Službe za društvene djelatnosti Grada Splita, Toni Tomas, dopredsjednik Saveza, Vladimir Preradović, trener Barbare Matić (umjesto Barbare koja je bila spriječena) te Vlatko Škiljo, glavni tajnik Saveza.

Ovom prilikom predsjednik Splitskog saveza športova Andrija Polić nagrađenima je uručio prigodne poklone.

 

 

 

 

RSS

Nalazite se ovdje: Home Novosti Splitski savez športova upriličio primanje za najbolje sportaše Hrvatske